Ofrojmë gjithçka që ju do të keni nevojë për
menaxhimin e dokumentave tuaj.

Zhvillim i faqeve te internetit

Ne ofrojmë Website Statike dhe Dynamike duke përdorur teknologjitë më të avancuara të programimit si NodeJS , React dhe MongoDB me një performancë mjaft të lartë.

Zhvillime Software

Ne ofrojmë Software të Përshtatshëm për çdo biznes apo institucion. Keto programe të personalizuara ofrohen për menaxhim sa më të mirë të Hotelit, Shkolles, Restorantit etj...

Zgjidhje Online

Ne zhvillojmë zgjidhje të personalizuara online për cdo kategori biznesi, Aplikacionine me bazë në Cloud, sisteme per menaxhim të burimeve njerëzore.

Aplikacione Mobile

Ne ofrojmë aplikacione mobile per platformat Android & iOS duket përdorur programim native si Java Mobile & Swift. Gjithashtu ofrojme Applikacione edhe në gjuhën React Native.

Programe Biznesi

Binar është i specializuar në ofrimin e zgjidhjeve të aplikacioneve për ndërmarrje duke përdorur një proces unik. Zgjidhjet tona të ndërmarrjeve janë të dizajnuara për të rritur produktivitetin pa kompromentuar cilësinë ose buxhetin tuaj.

SEO

(SEO) është veprimtaria e optimizimit të faqeve të webit ose faqeve të tëra në mënyrë që t'i bëjë ato më të favorshëm nga motorët e kërkimit të google, duke marrë pozicione më të larta në rezultatet e kërkimit.

Teknologjite & Platformat e zhvillimit.

Zgjidhjet tona përditësojnë me të gjitha teknikat më të fundit që ju ndihmojnë të shkëlqeni në fushën tuaj. Është e sigurt se përsosmëria jonë ju ndihmon për tu diferencuar nga të tjerët.

Programimi Web

NodeJS
Javascript
PHP

Applikacione Mobile

Android Native
iOS(Swift&React Native)

Databazat

MongoDB
MySQL
Oracle
Firebase

Ambjentet e zhvillimit

Linux / LAMP
AWS
Azure
Heroku